Op 18 maart 2010 gaat Baselworld van start - de meest belangrijke horloge en juwelen show ter wereld. Tijdens dit jaarlijkse evenement, dat tot en met 25 maart zal duren, presenteren de merken op 160.000 m2 beursvloer nieuwe producten, worden innovaties getoond, worden er zakelijke contacten gelegd en kunnen de trends voor de komende jaren worden afgeleid. En Horloge.info is voor u op Baselworld aanwezig!

Baselworld is niet alleen een belangrijke beurs voor de industrie (met rond de 1.900 exposanten, die door duizenden inkopers en juweliers worden bezocht) en de pers (rond 3.000 vertegenwoordigers van diverse media), ook liefhebbers kunnen de show bezoeken. Vanuit de Benelux maken jaarlijks vele tientallen horlogeliefhebbers de reis, om in één of ? met 160.000 m2 beursvoer niet onverstandig ? meerdere dagen al het nieuws in zich op te nemen. De organisatie verwacht totaal 90.000 bezoekers van over de hele wereld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er gedurende Baselworld in de verre omtrek geen hotelkamer (tegen een normaal tarief) te vinden is.


Horloge.info zal tijdens Baselworld op de beursvloer aanwezig zijn en dagelijks de belangrijkste nieuwtjes voor u publiceren! Ook in de weken na ?Basel? zal de inhoud van Horloge.info nog worden gedomineerd door nieuws dat we op Baselworld hebben gekregen. Via de homepage en onze speciale nieuwscategorie voor Baselworld, kunt u al ons laatste beursnieuws op de voet volgen. Voeg Horloge.info daarom toe aan uw favorieten, en mis niets!


Baselworld 2010
Data: donderdag 18 tot en met donderdag 25 maart
Locatie: Exhibition Center Basel (Bazel, Zwitserland)
Openingstijden: dagelijks van 9:00 tot 18:00 uur. 25 maart tot 16:00 uur
Entree: dagkaart CHF 60,- (ongeveer ? 40,-), 8 dagen kaart CHF 150,- (ongeveer ? 100,-)
Internet: www.baselworld.com