Drie luxe Omega horloges voor een romantische Valentijnsdag

Valentijnsdag is dé dag voor het romantische horloge. Omega speelt hier op in met maar liefst drie juweeltjes: De Seamaster Aqua Terra, de Globemaster en de Ladymatic.

De Seamaster Aqua Terra  heeft een wijzerplaat van paarlemoer met een bewerking die doet denken aan de golven van de zee. Het 18 karaat roségouden bezel van 41,5 mm heeft een stalen kastdeksel en een band waarin deze materialen gecombineerd zijn. De gecertificeerde chronometer wordt aangedreven door het Omega Master Co-Axial kaliber 8501, welke een staaltje van haar perfectie laat zien door een venster in het kastdeksel. Het romantische en luxe dameshorloge heeft op de wijzerplaat 11(bezel van 38,5) of 12 diamanten, omarmd door 18 karaat roségouden ringen, als indexen. Het aantal is afhankelijk van de grootte van het bezel. Bij het kleinere formaat is op 6 uur in plaats van het index een datumvenster aangebracht. Om ‘the circle of love’ nog romantischer te maken heeft Omega ook het bezel verrijkt met diamanten.

Omega Globemaster_Ladymatic

Het Omega Globemaster herenhorloge heeft een 18 karaat Sedna™ gouden kast – een mix van goud, koper en palladium – en een ‘vintage’ Pie-Pan wijzerplaat. Op zes uur is boven het datumvenster een Sedna™ gouden ster geplaatst, zoals bij de Omega Constallation modellen. De wijzers en de indexen van dit luxe herenhorloge zijn voorzien van Super-LumiNova. De mooie buitenkant van de Omega Globemaster heeft ook een prachtig hart; het Co-Axial Master Chronometer 8901 kaliber. Deze heeft een balansveer van silicium, herkenbaar aan het symbool Si14 op de achterzijde. Het horloge heeft een bruin lederen band.

Omega_Aqua-Terra

De geschiedenis van de Ladymatic gaat terug tot 1955. In die dagen was het een van de eerste damesmodellen met een zelfopwindend uurwerk. Zoals dat classic ladies eigen is, heeft het model nooit aan stijl verloren. Het dameshorloge heeft een stalen kast, en een band van staal, gecombineerd met 18 karaat  Sedna™ goud. Van hetzelfde materiaal zijn de centraal geplaatste wijzers en de ringen die één zijn met de 11 diamanten en die als index op de paarlemoeren wijzerplaat zijn geplaatst. Het bezel is versierd met snow-set diamanten. De kroon kreeg een briljant geslepen diamant mee. In de Ladymatic klopt het Omega Co-Axial 8520 kaliber.

Prijzen:
Omega Seamaster Aqua Terra Ladies € 24.200
Omega Seamaster Aqua Terra € 10.100
Omega Globemaster € 18.200
Omega Ladymatic € 20.200

Meer informatie: Omegawatches.com