Krachtig, modern en mannelijk zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwste modellen van D&G Time: Jack & Carson. Horloges met forse diameters en opvallende designelementen.

D&G JACK
De stoere naam van dit horloge komt direct tot uiting in de vormgeving. En Jack is verfrissend om te zien. Zeker de wijzerplaat verdient speciale aandacht. Door de concentrische ordening van de indexen van 24 uren en 60 minuten (en daarmee de seconden) is de tijd van een etmaal moeiteloos af te lezen. Opvallend is verder de asymmetrisch gestileerde lunet en de eigenzinnige positionering van de kroon. Jack is leverbaar in twee sportieve uitvoeringen. De modellen zijn voorzien van een quartz uurwerk en hebben een diameter van 44 millimeter. De winkelverkoopprijs is ? 250,-.


D&G CARSON
D&G CarsonEen andere nieuwkomer is het model Carson. Bij dit karaktervolle model ligt het accent op de ultra strakke belijning van de stalen oversized kast (46 millimeter). Verder is een opmerkelijke rol weggelegd voor opstaande indexering onder het glas, waar vanaf de urenmarkeringen doorlopen op de wijzerplaat en daarin gaten lijken te laten vallen ? een fraai detail dat optisch gezien een extra dimensie geeft aan de wijzerplaat. Carson is verkrijgbaar in een multifunctionele en een drie wijzer versie. De prijs van de afgebeelde drie wijzer quartz versie is ? 160,-.


Voor verkoopinformatie over D&G horloges kunt u contact opnemen met Seiko Nederland via 010 – 400 98 99.