Dameshorloges Hublot Big Bang Broderie Sugar; Sweet, maar niet zoet

Zoet en stoer…Hublot heeft deze combinatie van aantrekkelijke eigenschappen gevangen in een fashonable serie Big Bang dameshorloges onder de naam Hublot Big Bang Sugar Broderie.

De Big Bang varianten met een kast van 41 mm zijn zowel mannelijke robuust als kleurrijk vrouwelijk, en daarmee nogal opvallende verschijningen. De in het oog springende looks zitten hem in de wijzerplaat en band die met gekleurd en lurexdraad geborduurd zijn. Geen Big Bang horloge zonder de kenmerkende H-vormige Hublot schroeven in het bezel, en deze zijn dan ook in ‘De Sugars’ aanwezig. De vrouwelijke kant van het bezel wordt vertegenwoordigd door 36 saffieren.  Hublot Bing Bang Sugar Broderi_2016_2De Broderie Sugar lijn kent vijf versies:  De Hublot Big Bang Broderie Sugar Yellow Gold, Steel, Skull Ceramic, Skull (Magic) Gold en Skull Steel. De horloges hebben elk een gelimiteerde oplage van 200 tot 250 stuks.

De afgelopen jaren heeft Hublot vaker laten zien dat het geen aanhanger is van gebaande paden en traditionele ideeën, en het merk de kunst verstaat zeer uiteenlopende materialen tot een kloppend geheel te kunnen smeden.  Zoals de eingen vinding van de legering Magic Gold wat gebruikt is voor een van de Broderie modellen. Maar ook het verwerken van denim, of, zoals in de Broderie serie de kunst van het borduren zijn voorbeelden van opvallend materiaalgebruik.BB_Broderie_gallery_25

Achter de kleurrijke wijzerplaten klopt het HUB1110 kaliber, een automatisch uurwerk met 42 uur gangreserve. De horloges zijn waterbestendig tot 100 meter en worden geleverd met een band die ook al een bijzondere samenstelling heeft: rubber en zijde met meerkleurig borduurwerk.

Big_Bang_Broderie_Sugar_Skull_343_SS_6599_NR_1233

Naast de Sugar Broderie lijn is het het kleurrijke Big Bang zusje ‘Jeans’. Deze kent drie versies: Steel Diamonds, Jeans Carbon en Ceramic Black Diamonds.

Prijzen op aanvraag.
Meer informatie: Hublot.com