Als modieuze aanvulling op de succesvolle Pilot Radio Controlled modellen uit de Promaster Sky collectie, presenteert Citizen twee nieuwe kleurenvarianten op de chronograaf: beige en donkergrijs. Het typische en herkenbare design van de horloges word door inbreng van de nieuwe kleurencombinaties nog sterker een absolute blikvanger aan de pols.

Naast optisch overtuigend te zijn, laten beide modellen ook in technisch opzicht niets te wensen over. De horloges zijn voorzien van een zendergestuurd quartzuurwerk met Eco-Drive aandrijving, waardoor ze een altijd gelijk staan, een gangreserve van 1 jaar hebben en er nooit meer een batterij vervangen hoeft te worden. De 46 millimeter brede kast van de nieuwe Citizen Pilot Radio Controlled chrono?s is gemaakt van staal, met ontspiegeld saffierglas boven de wijzerplaat. Vanzelf ontbreekt de intern verstelbare rekenliniaal niet, waarmee diverse (vlucht) gegevens kunnen worden berekend.


Ook de tweede tijdzone, 24 uurs aanduiding, stopwatch en dag- en datumaanduiding ontbreken niet. De nieuwe uitvoeringen hebben serienummers AS4020-44B (beige) en AS4020-44H (donkergrijs). Ze komen aan een lederen band met vouwsluiting en kosten ? 499,-. Voor meer informatie en verkooppunten zie: www.citizenwatch.nl.