De Blackbird van Breitling heeft z?n naam te danken aan de zwarte wijzerplaat. Het horloge is een combinatie van originaliteit en goede afleesbaarheid en straalt een bepaalde persoonlijkheid uit voor mensen die houden van krachtig design. Breitling heeft nu een gelimiteerde oplage gemaakt met fel rode details, die het technische en sportieve karakter van de Blackbird nog meer tot uiting brengen.

De randen en wijzers van de kleine subwijzerplaten, de centrale chrono-secondewijzer en tachymeterschaal aan de buitenrand van de wijzerplaat zijn voor deze speciale uitgave rood gemaakt, alsook de ?oversized? datumaanduiding via twee schijven bij 12 uur. Om de wijzerplaat extra onder de aandacht te brengen, heeft Breitling het staal van de 43,7 millimeter brede kast, de bezel en de Pilot band deels gesatineerd en deels gepolijst afgewerkt. De bezel is detail wijzerplaat Breitling Blackbird Red Strike Limited Editiondaarnaast voorzien van een 360° kompasschaal met op de riders de windrichtingen.


De Blackbird Red Strike Limited Edition is voorzien van het automatische COSC chronometer gecertificeerde Breitling 44 uurwerk. Het horloge komt in een oplage van wereldwijd 2.000 stuks en zal vanaf oktober in Nederland en België bij enkele verkooppunten te krijgen zijn voor ? 6.250,-. Neem voor verkoopadressen contact op met Breitling via www.mkosterenzonen.nl. Voor meer informatie en nieuws over Breitling zie Horloge.info/Breitling.