Het leidmotief bij het ontwerpen van de Lancaster Leitmotif MultiEyes is duidelijk herkenbaar: de aanduiding van de datum en de stand van de maan. De collectie Leitmotif kent nog enkele thema?s, zoals de chronograaf en retrograde aanduiding, maar het ondeugend aan de onderkant van de wijzerplaat uitgluren van de maanstand maakt dit horloge net iets leuker dan de rest.

De wijzerplaat van de Lancaster Leitmotif MultiEyes is overzichtelijk opgemaakt en maakt gebruik van alles wat het Zwitserse quartz uurwerk kaliber 706.B van Ronda te bieden heeft: de tijd, weekdag, datum, week, maand en de stand van de maan. De drager hoeft dus nooit meer te twijfelen over welke datum het is (inclusief het weeknummer) en of het nog lang duurt voordat het weer volle maan is.


Het sportieve en stoere horloge heeft een 45 millimeter brede 316L stalen kast die tot 100 meter waterdicht is. Er zijn verschillende kleurencombinaties kast (staal, zwart en roségoud) en wijzerplaat. De Lancaster Leitmotif MultiEyes Business kost tussen de ? 465,- en ? 490,-. Zie voor meer modellen en verkooppunten de website van de Nederlandse importeur van Lancaster: www.italcompany.com. Meer informatie over Lancaster is te vinden op www.lancasteritaly.com.