De van oorsprong Zuid-Afrikaanse Oscarwinnares wordt het nieuwe internationale boegbeeld van het toonaangevende Italiaanse horloge-, sieraden- en accessoiremerk Breil Milano. Het voormalige fotomodel zal te zien zijn in een nieuwe advertentiecampagne die wordt gekenmerkt door elegantie en sensualiteit.

De stijlvolle en sexy Hollywoodactrice Charlize Theron is de nieuwe internationale muze van Breil Milano, niet alleen vanwege haar natuurlijke schoonheid, maar vooral vanwege haar uitstraling als vrouw van vandaag. De actrice combineert haar filmwerk met sociale verantwoordelijkheid houdt zich afzijdig van de roddels en ophef van de showwereld. Ze vertegenwoordigt een nieuw soort diva met een mengeling van sensualiteit en vastberadenheid, raffinement en nuchterheid, elegantie en eenvoud. Ze moet een nieuwe vrouwelijke doelgroep gaan aanspreken voor Breil Milano en bijdragen aan de internationale groei van het merk.


Volgens de meerjarige overeenkomst zal Charlize Theron optreden in Breil Milano-advertenties op televisie, in de bioscoop, in bladen en op billboards in diverse landen waar het merk verkrijgbaar is, waaronder de Verenigde Staten en de Italiaanse thuismarkt.


De nieuwe campagne is afgelopen juli opgenomen in Los Angeles en zal binnenkort wereldwijd worden geïntroduceerd, allereerst in Italië, de Verenigde Staten, Duitsland, Spanje, Portugal, Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.Breil Milano is het belangrijkste lifestylemerk van de Binda Group, sinds 1906 de toonaangevende horloge- en sieradenleverancier van Italië. Door zijn voortdurende innovatie, toonaangevende design en typisch ‘Milanese’ stijl is Breil Milano uitgegroeid tot het #1 merk in Italië en een internationale speler van importantie. Breil Milano beschikt over 20 eigen winkels in diverse landen en is verkrijgbaar bij 5000 verkooppunten in 40 landen.