Men kan welomlijnde ideeën hebben en toch meegaand zijn. De Hampton Square L in staal, een resoluut klassiek uurwerk, wijst nochtans op een hevig temperament met een armband in roze alligatorleer. Het is trouw aan de kosmopolitische geest en het "elegante vrijetijdsaspect" van de Hampton-reeks en krijgt aldus een groot formaat dat de zuiverheid van het design nog meer benadrukt. En om zijn onvoorspelbaarheid te tonen, laat het uurwerk tegelijk een vrolijke vrouwelijkheid zien.

Het is het uurwerk van een vrouw die zich onderscheidt, veeleer dan zich te laten opmerken. Een vrouw die werkt, reist en haar leven op besliste wijze leidt, en op elegante wijze slaagt in alles wat ze onderneemt. Ze heeft een fijne smaak, zonder daarom conventioneel te zijn, waarbij altijd ruimte wordt gelaten voor spontaneïteit. Binnenin is ze geconcentreerd, bedachtzaam en veeleisend. Uiterlijk staat ze open voor de wereld, met alle schittering waar authenticiteit voor zorgt. Dankzij die dualiteit kan ze zich vlot in elke situatie laten gelden.


Tussen de soberheid van de strakke lijnen en de uitbundigheid van het roze alligatorleer, tussen de gratie van Romeinse cijfers en de compromisloze zuiverheid van het staal speelt de
Hampton Square L met de tegenstrijdigheden van de vrouwelijke eeuwigheid. Zelfs de datum van de dag is verplaatst naar 4u.30, ten behoeve van een perfect evenwicht. De charme zit hem in de voortdurende knipoog naar het leven. En als bij toeval verveelt men zich nooit met de dame die dit uurwerk draagt.


Hampton Square L kost 1.270 euro, de Hampton Square L ? diamonds 3.290 euro.