Certina presenteert een nieuw horloge dat zowel geschikt is voor de vergadertijger als de extreme sporter (en elk type dat daar tussen zit). De DS First Chronograph heeft namelijk door het design en het gebruikte materiaal het midden gevonden tussen zakelijk en sportief. Alleen de gekozen band (staal of leer) kan de balans naar één kant doen doorslaan.

Certina’s DS First Chronograph is een horloge van uitersten. Het horloge is stoer en sportief met de 41 millimeter brede stalen kast en (via Certina?s beroemde DS/Double Security system) de mogelijkheid er mee te duiken met een waterdichtheid van 20 BAR. Met de chronograaf kan de eigenaar (sport) tijden meten en als deze kiest voor de stalen band die is gemaakt met 5 rijen schakels ? om en om gepolijst en geborsteld ? is de DS First Chronograph een bijzonder fraai sporthorloge.Legt men echter de nadruk op de zakelijk zwarte wijzerplaat met strepen als indexen (onder het ontspiegelde saffierglas uitstekend afleesbaar), op de datum op 6 uur en op de keramische inlay van de lunet ? en men combineert dit met de fraaie lederen band, dan misstaat het horloge niet bij een zakelijke gelegenheid of een chique diner.


De DS First Chronograph met leren band kost ? 690,- en met stalen band ? 715,-. Kijk op Horloge.info/Certina voor meer nieuws en informatie en bezoek Certina.com.