Casio G-Shock x New Era Limited Edition

Gooi maar in mijn pet!

Casio G-Shock x New Era Limited Edition (DW-5600NE-1)

Casio en streetfashionmerk New Era hebben samen een gelimiteerd model gemaakt voor de G-Shock Originals-collectie. Het resultaat heet Casio G-Shock x New Era Limited Edition (DW-5600NE-1) en doet sterk denken aan de originele G-Shock van 35 jaar geleden. Matzwart en goud plus een speciale ‘opbergpet’ maken van deze kleine, vierkante G-Shock echter iets heel bijzonders.

Eerder dit jaar werkte G-Shock al samen met graffiti-artiest Eric Haze , het Japanse modemerk kolor  en snowboardmerk Burton. En nu was het de beurt aan het bekende streetfashionmerk New Era dat vooral bekend is van de petten. De G-Shock x New Era Limited Edition (DW-5600NE-1) is gebaseerd op de vierkante oer DW-5600. De wijzerplaat is alleen nét even anders; zwart- en goudgekleurd en net zo groot als de niet te missen stickers op de 59FIFTY-honkbalpetten van New Era.

Casio G-Shock x New Era Limited Edition (DW-5600NE-1) met de speciale opbergpet

Casio G-Shock x New Era Limited Edition (DW-5600NE-1) met de speciale opbergpet

Pet en logo’s

Het stralende goud springt extra in het oog dankzij het spiegelende gedeelte van de wijzerplaat, dat sterk contrasteert met de matzwarte finish van de band. Wat dit horloge nog eens extra speciaal maakt, is het New Era-vlaglogo op de achterkant van de kast. En dan hebben we ook nog de opvallende verpakking die bestaat uit een miniatuur-pet met het G-Shock 35th Anniversary-logo én het 59FIFTY-logo op de voorkant.

Zo past de Casio G-Shock x New Era Limited Edition in de pet

Zo past de Casio G-Shock x New Era Limited Edition in de pet

De G-Shock x New Era Limited Edition (DW-5600NE-1) is vanaf augustus 2018 bij geselecteerde dealers verkrijgbaar voor een adviesprijs van 149 euro. Bekijk hier de korte video over het horloge en voor meer informatie over G-Shock kun je hier klikken.