In navolging van actrice Carice van Houten, is nu ook Candy Dulfer gezwicht voor het Zwitserse horlogemerk Jaeger-LeCoultre, dat zeer trots is Candy tot haar ambassadrices te mogen rekenen. Sinds begin 2010 draagt ze de horloges van het luxe merk ? waar ze al geruime tijd een voorliefde voor had ? en in het bijzonder de iconische Jaeger-LeCoultre Reverso.

Candy Dulfer (19/9/1969) is wereldwijd een van de bekendste ?smooth? jazz alto saxofonistes. Ze begon al met het spelen op de sax toen ze 6 jaar oud was, in navolging van haar beroemde vader Hans Dulfer. Candy heeft sinds haar 14e een eigen band, Funky Stuff. Voor haar debuutalbum Saxuality ontving Candy in 1990 een Grammy Award. Sindsdien kwam ze met negen albums, waaronder twee live en één compilatie album. Ook heeft Candy albums opgenomen en opgetreden met de groten der aarde, waaronder Prince, Dave Stewart, Pink Floyd, Lionel Richie, Van Morrisson en Maceo Parker.


Candy draagt op de foto de Reverso Squadra Duetto Lady Rosé Goud met omkeerbare horlogekast en makkelijk verwisselbare horlogeband (in diverse kleuren) met een winkelverkoopprijs van ? 15.350,-. Voor meer informatie over Candy Dulfer zie www.candydulfer.nl, voor Jaeger-LeCoultre www.jaeger-lecoultre.com.