De nieuwe serie van fraai gelijnde chronografen van Breil Milano draagt de opmerkelijke naam Breil Milano 939. Het getal 939 verwijst - enigszins cryptisch - naar het jaartal 1939, het jaar waarin het eerste Breil horloge op de markt kwam.

Breil Milano is de premiumlijn van het Italiaanse merk Breil. Het ?label voor fijnproevers? staat garant voor markant Milanees design in combinatie met Zwitserse uurwerken. Bij de 939 chrono?s zorgen de gelaagdheid van de wijzerplaat en de opengewerkte wijzers voor dieptewerking in het design, waardoor de horloges om speciale aandacht vragen. De 939?s hebben een 44 millimeter stalen kast en komen in 5 wijzerplaatvarianten. Per wijzerplaatvariant is er een stalen of lederen band die de uitvoering sportief of chic maakt.
 
De nieuwe Breil Milano 939 horloges zijn voorzien van een Ronda quartz uurwerk en hebben antireflectief glas. Doordat de horloges zijn voorzien van een geschroefde kroon, zijn ze waterdicht tot 100 meter. Ze kosten tussen de ? 420,- en ? 500,-. Zie voor meer informatie over Breil Milano www.breilmilano.com.