Calvin Klein alliance horloge: urban design

Ck Alliance herenhorloge

Calvin Klein staat bekend om zijn stilistische vormgeving en ook nu weer slaagt het frisse merk erin om dicht bij de basis te blijven. De sportieve Calvin Klein Alliance wordt gekenmerkt door een strak en urban design.

Calvin Klein_alliance_herenhorlogeDe Calvin Klein Alliance is verkrijgbaar in drie modellen: een herenuitvoering, een damesmodel en een chronograaf. De eerste is uitgevoerd met een stalen kast van 40 millimeter, met daarop een bewerkte bezel en toont de uren, minuten, centrale seconde en een datum. De wijzerplaat is verkrijgbaar in zilver of zwart. In de bi-color uitvoering hebben de wijzers, uur-indexen en de kroon een gouden coating gekregen. De schakelband van staal heeft afwisselend een matte en glanzende afwerking.

Calvin Klein alliance chronograaf herenhorlogeDe Calvin Klein Alliance chronograaf is qua design net als de standaard uitvoering geïnspireerd op stedelijke architectuur. Dit is goed terug te zien in de wijzerplaat die een streeppatroon in reliëf toont. Ook dit model toont de uren, minuten, centrale seconde en datum met daar bovenop de chronograaf-functies. Het horloge heeft een zwarte of witte wijzerplaat. De kast meet 42 millimeter.

Calvin Klein alliance dameshorlogeDe damesuitvoering van de Calvin Klein Alliance is net een maatje kleiner, namelijk 30 millimeter. De wijzerplaat is uitgevoerd in parelmoer, waar er keuze is uit wit, beige, donkergrijs en blauw. Het damesmodel is enkel in bi-color verkrijgbaar. Alle Calvin Klein Alliance modellen lopen op een quartz uurwerk. Prijs: € 260,- herenmodel, € 350,- chronograaf, € 260,- damesmodel.

Kijk voor meer informatie op: www.calvinklein.com