Blauw Gc horloge, made for Vaderdag

Deze Vaderdag wordt een blauwe Vaderdag. En dan niet het Engelse woord Blue, want dat zou de stemming verpesten, maar de echte mannelijke kleur denimblauw. Gc verwerkt de kleur in een sterke collectie, waarmee het merk zijn roots in de mode onderstreept. Gc biedt Zwitserse uurwerken in combinatie met een zeer opvallende, modieuze uitstraling.

Ook dit jaar komt de kleur blauw weer veelvuldig terug in de horlogeontwerpen van de diverse merken. Allerlei tinten blauw worden, naast in de kleine details, nu ook in de banden en op wijzerplaten verwerkt. Gc heeft vier modellen voor de man waarbij deze trend duidelijk naar voren komt.

Gc_3-blue-Prijs_699euroHet Swiss Made vakmanschap is duidelijk zichtbaar in de Gc 3 chronograaf met een nachtblauwe gestructureerde wijzerplaat. Het robuuste ontwerp en de gouden accenten zorgen voor een stoere en mannelijke uitstraling. Dit in combinatie met Swiss Made verfijning en een croco-reliëf lederen band maakt het horloge tot een echt statement piece.
Prijs vanaf € 699

Gc-1-Class-Prijs_649euro detail
Voor de bekende Gc-1 Class lijn is een versie ontworpen met een diep blauwe wijzerplaat met roségouden PVD coated Latijnse nummering, wijzers en lunette. De combinatie met de stalen kronen en aanknopingspunten geven dit model een modieuze doch vintage chic look.
Prijs vanaf € 649

Gc-Sport-Racer-Prijs_629euroDe nieuwste toevoeging aan de Swiss Movement lijn is de Gc Sport Racer. Dit modieuze model is een betaalbare toevoeging aan de collectie. Het chronograaf model heeft met zijn imposante 45 mm kast, prominente kroon en uni directioneel draaiende lunette een uiterst sportieve uitstraling. De elegante roségouden details op de blauwe wijzerplaat, lunette en koppeling op de band maken dit horloge tot één die niet onopgemerkt zal blijven.
Prijs vanaf € 629

Kijk voor meer informatie op www.gc-watches.com