Bell & Ross presenteert een nieuwe uitvoering van de Vintage BR126: de Vintage BR126 ?Sport?. Veel wijkt het model niet af van de wat zwaar op de maag liggende ?Original? en de zeer stijlvolle ?Officer?. Maar de Sport heeft dankzij de sportieve zwarte bezel ? en helemaal in de uitvoering met stalen band ? net dat bepaald ?je ne sais quoi? dat elke klassieker over zich heeft.

De voor velen ideale 41 millimeter breedte van de gesatineerde stalen kast en de tot 30 minuten tellende chronograaf, in combinatie met de datum op ?half vijf?, geven het horloge alles wat een sportieve chronograaf in de praktijk nodig heeft. Een mooie extra touch is het ultra-gebogen saffier glas, dat moet (en doet) lijken op vintage gebold plexiglas. Het gebruikte automatische ETA 2894 chronografenuurwerk en de 100 meter waterdichtheid maken het horloge bovendien buitengewoon betrouwbaar.


Bell & Ross Vintage BR126 Sport


Gecombineerd met de voor Bell & Ross typische wijzerplaat opmaak, inclusief het opvallende logo, is de Vintage BR126 Sport een klassieker in wording. Het horloge is vanaf juli in de winkel verkrijgbaar en kost ? 3.200,- met een zwart lederen band en ? 3.400,- met een stalen band. Kijk op Horloge.info/Bell&Ross en BellRoss.com voor meer nieuws en informatie.