Vandaag gaat Baselworld 2013 van start - de grootste en meest toonaangevende horloge en sieraden beurs ter wereld. Tijdens dit jaarlijkse evenement, dat tot en met 2 mei duurt, presenteren vrijwel alle horloge- en sieradenmerken en aanverwante toeleveranciers op 141.000 m2 beursvloer hun nieuwe producten en innovaties, worden er zakelijke contacten gelegd en kunnen de trends voor het komende jaar worden bekeken. Horloge.info is voor het zesde jaar op rij voor u op Baselworld aanwezig en zal u de komende weken alle interessante en leuke nieuwtjes op horlogegebied tonen.

De locatie van Baselworld is het afgelopen jaar grondig verbouwd: de MCH Group heeft rond de 430 miljoen CHF geïnvesteerd in het complex (dat ook voor andere doeleinden gebruikt wordt) en volgens het management van het evenement hebben de deelnemers nog eens zo?n bedrag geïnvesteerd in hun nieuwe paviljoens. Maar Baselworld is niet alleen een belangrijke beurs voor de industrie (± 1.450 exposanten uit 40 landen, die door tienduizenden inkopers en juweliers worden bezocht) en de pers (± 3.300 vertegenwoordigers van diverse media uit 70 landen), ook voor liefhebbers is de ?show? te bezoeken.


de nieuwe entree van Hal 1 van Baselworld


Vanuit de Benelux maken jaarlijks tientallen horlogeliefhebbers de reis, om in één of meerdere dagen zoveel mogelijk nieuws ?live? mee te krijgen. De organisatie verwacht in 2013 meer dan 100.000 bezoekers uit heel de wereld ? het is dan ook niet verwonderlijk dat er voor de periode tijdens Baselworld in Bazel en wijde omtrek al maanden geen hotelkamer meer (tegen een normaal tarief) te vinden is.


Horloge.info op Baselworld 2013Horloge.info zal tijdens Baselworld 2013 voor het zesde jaar op rij op de beursvloer aanwezig zijn en dagelijks een of enkele opvallende nieuwtjes voor u publiceren. We krijgen van de horlogemerken tijdens presentaties van hun nieuws tassen vol met boeken en memorysticks mee, zodat ook de eerste weken na ?Basel? de inhoud van Horloge.info gedomineerd zal worden door nieuws dat daar is verkregen gekregen. Via onze homepage kunt u al het laatste beursnieuws op de voet volgen. Voeg Horloge.info daarom toe aan uw favorieten en mis niets!


Baselworld 2013
Data: donderdag 25 april tot en met donderdag 2 mei
Locatie: Messe Basel, Messeplatz (Bazel, Zwitserland)
Openingstijden: dagelijks van 9:00 tot 18:00 uur. 2 mei tot 16:00 uur
Entree: dagkaart CHF 60,- (± ? 50,-), 8 dagen kaart CHF 150,- (± ? 125,-)
Internet: Baselworld.com