Anonimo verrast dit najaar met een vernieuwend horloge in de exclusieve Dino Zei-lijn: Anonimo Dino Zei Nautilo Bronze. Genoemd naar de eerste atoomduikboot, is dit horloge even revolutionair als de Nautilus zelf. De horlogekast is namelijk vervaardigd uit marinebrons, een uitzonderlijk materiaal waaruit onder meer torpedoflenzen en scheepsschroeven worden gemaakt. Nooit eerder werd dit materiaal gebruikt in de horloge-industrie.

Marinebrons is bestand tegen hoge temperaturen, de aanwezigheid van zuren en andere chemische stoffen. Bijkomend voordeel is dat de horlogekast dus corrosie- en oxidatiebestendig is en bestand is tegen metaalmoeheid. De bijzondere legering heeft niet alleen een functioneel aspect, het bepaalt mede de look van de Anonimo Dino Zei Nautilo. De bronstint is bij elk horloge uniek omdat het horloge na verloop van tijd een donkerder en warmere kleur krijgen, die afhankelijk is van het gebruik van het horloge. Hoe sterk en hoe snel de kast oxideert hangt af van de vochtigheidsgraad van de omgeving en het huidtype van de drager.


De Anonimo Dino Zei Nautilo is waterdicht tot 200 meter, heeft een automatisch uurwerk en gangreserve aanduiding op 6 uur. Het horloge is uitgerust met een bandje van krokodillenleer met vlindersluiting en is verkrijgbaar met een zwarte of champagnekleurige wijzerplaat in een gelimiteerde oplage van 300 stuks. De winkelverkoopprijs is ? 5.300,-. Kijk voor meer nieuws en informatie op Horloge.info/Anonimo of www.anonimo.com. Voor verkoopadressen in België en contact over verkoopadressen in Nederland: www.anonimo.be.