Door de toenemende populariteit begint ?product placement? ook in video spelletjes een steeds belangrijker rol te spelen. Vandaar dat James Bond nu ook in het nieuwe spelletje ?James Bond 007?: Blood Stone? een Omega Seamaster draagt, zoals de meesterspion dat sinds 1995 al in films doet.

Activision, de uitgever van interactieve producten, werkt voor het spel samen met spelletjesontwikkelaar Bizarre Creations en filmproducent EON Productions. In James Bond 007?: Blood Stone kruipt de speler in de huid van een digitale James Bond, die sterk lijkt op en de stem heeft van Daniel Craig, ?s werelds favoriete geheime agent. Om de pols draagt Bond een Omega Seamaster Planet Ocean, op digitaal gebied een primeur voor het horlogemerk.


Zangeres Joss Stone speelt de Bond-girl in de game en ook Judy Dench neemt als ?M? haar plek weer in. Of de filmversie van de game er gaat komen is niet duidelijk. Werd het project eerst afgeblazen, is het laatste nieuws dat de film er misschien toch gaan komen. James Bond 007?: Blood Stone is geschikt voor Kinderen vanaf 16 jaar en is op de markt gekomen als spel voor de Xbox 360®, PlayStation®3 en Windows PC. Ook komt er een versie voor de Nintendo DS?.


Voor meer informatie over Omega zie Horloge.info/Omega en www.omegawatches.com.