Breitling presenteert een gelimiteerde uitgave van haar op dit moment belangrijkste model; de Chronomat 01, voorzien van een exclusieve afwerking en een doorzichtige kastbodem, die een fascinerend uitzicht biedt op het 100% in-huis gemaakte chronografen uurwerk Caliber 01.

De Chronomat 01 kwam voor het eerst op de markt in het voorjaar van 2009 (lees: Horloge.info)  en was het eerste Breitling horloge waarin het Caliber 01 chronografen uurwerk huisde. De 01 is het eerste volledig in de werkplaatsen van het merk ontwikkelde en geproduceerde uurwerk. Als toonaangevend model in de Breitling collecties, wordt dit instrument gekenmerkt door het krachtige karakter van de kast, de bezel gegraveerd met geheel eigen cijfers en de kenmerkende mix van kracht en toch ook elegantie. De Chronomat is al verkrijgbaar in een aantal verschillende versies, en heeft zich gevestigd als nieuw referentiepunt op het gebied van mechanische chronografen.


Voor de liefhebbers van zeldzame en exclusieve horloges, komt Breitling nu met een uitgave van dit al haast iconische model, in een gelimiteerde editie van 2.000 stuks in staal en 200 stuks in rosé goud, allen voorzien van een individueel nummer. Het sterke en unieke ontwerp van de behuizing, bezel en band, wordt benadrukt door de subtiele contrasterende afwerking, zoals de gesatineerde bovenkant en de gepolijste zijkanten. De zwarte wijzerplaat is versierd met opgelegde uren markeringen. Het voorname verschil tussen de Standaard Chronomat 01 en de Chronomat 01 Limited Edition is dat de laatste is voorzien van zichtbodem van saffier glas, waardoor een optimaal uitzicht op het manufactuur Caliber 01 wordt geboden.Breitling Chronomat 01 Limited Edition ligt al in geselecteerde winkels en kost ? 7.420,- in staal en vanaf ? 19.710,-in rosé goud. Voor meer nieuws en informatie over Breitling zie Horloge.info/Breitling en www.breitling.com. Voor meer informatie over de verkoop van Breitling horloges kunt u contact opnemen met Breitling importeur M. Koster en Zonen via www.mkosterenzonen.nl.