Casio introduceert de nieuwe koning onder de G-Shocks: de G-Shock GX-56-1AER. Dit oversized model, de opvolger van de DW5600, combineert geavanceerde technologie met de beste schokbestendige constructie.

De G-Shock GX-56-1AER is groot(s) met een formaat van 55,5mm x 53,6mm x 17,5mm en ook in volume is het horloge twee keer groter dan zijn klassieke voorganger, de G-Shock DW5600. Zoals alle G-Shock producten verrast de GX-56-1AER niet alleen met de buitenkant, maar ook met zijn innovaties. Zo beschikt dit model over de milieuvriendelijke Tough Solar zonne-energietechnologie. Een klein zonnepaneeltje, gecombineerd met een grote, oplaadbare batterij, zorgt ervoor dat de GX-56-1AER slechts een klein beetje licht nodig heeft om een betrouwbare metgezel te zijn.


De G-Shock GX-56-1AER is vuil-, modder- en schokbestendig, waterdicht tot 200 meter en heeft krasvrij mineraalglas, een kunststofbehuizing, stopwatch, tijdzoneaanduidingen en vijf verschillende alarmmogelijkheden. Het horloge is verkrijgbaar in het zwart bij de G-Shock verkooppunten voor ?  149,-. Zie Casio?s G-Shock site www.g-shock.eu/nl voor meer informatie over het merk en de verkooppunten.