Aerowatch Sensual horloge collectie is vrouwelijk en divers

Aerowatch weet zijn damescollecties altijd een extra vleugje vrouwelijkheid mee te geven zonder over de top gaan. Elegantie en finesse zijn typerend voor de damesmodellen van het huis. De nieuwste lijn van het Zwitserse merk, de Aerowatch Sensual Collection, straalt vrouwelijkheid uit door het gebruik van lichte kleuren en een verfijnde decoratie.

Alles aan het horloge straalt elegantie uit. De gebogen lugs vormen een sierlijk geheel met de gepolijst, ronde roestvrij stalen behuizing, die weer een delicaat geheel vormt met de paarlemoeren wijzerplaat. Het maakt het design erg geraffineerd en laat je begrijpen waarom de naam Sensual gekozen is.Aerowatch Sensual CollectionDe witte wijzerplaat is versierd met het motief van de Camellia Sinensis, de Chinese theeplant. Een tak met zes bladeren siert de onderste helft van de wijzerplaat, waar zich op 6 uur ook een klein datumvenster bevindt. De centraal geplaatste wijzers zijn geblauwd. De wijzerplaat bevat, op een op 12 uur geplaatste diamant na, geen indexen. Een in een bijpassende kleur blauw aangebrachte blauwe onyx in de kroon voegt nog een extra snufje finesse toe.

Even terug naar het design op de wijzerplaat: van de theeplant bestaan meer twee soorten; de Chinese en de Indiase. Ze lijken op elkaar, maar vanwege de afkomst uit twee verschillende gebieden zijn ze niet gelijk. Wat beide gemeenschappelijk hebben is dat de omgeving en verwerking zorgen voor een zeer divers pallet aan smaken. Dit gegeven lijkt te zijn losgelaten op de Aerowatch Sensual collectie. Terwijl het horloge gelijk blijft kun je ‘van smaak wisselen’ met het aanbrengen van makkelijk verwisselbare banden in staal of leer. Het horloge zelf heeft een diameter van 31 mm en is leverbaar in staal, bicolor en rosé of geel-PVD gecoat staal.Aerowatch sensual-collection-straps

De Aerowatch Sensual horloges hebben een Zwitsers quartz-uurwerk en zijn spatwaterdicht. De banden zijn van glanzend leer en leverbaar in verschillende, opvallende kleuren. Een band van roestvrij staal of in bicolor uitvoering is ook mogelijk.

Prijs: € 595
Meer informatie: Aerowatch.com