Swatch neemt ons dit voorjaar mee op reis naar snoepwinkels, chocolaterieën en patisserieën. Van cupcakes en Engelse dropjes tot macarons en mintsnoepjes; de Swatch Pastry Chefs collectie is een zoete verleiding voor liefhebbers en zoetekauwen.

De verrukkelijkste verleiding van deze collectie is de spectaculaire Swatch Pastry Chefs Special Dreamcake (referentie SUOZ173), ontworpen door Sara Hochuli; een bijzondere patissier en Maître chocolatier uit Zurich (Zwitserland). De Swatch Dreamcake is onmiskenbaar geïnspireerd door Sara?s liefde voor Japan en lijkt zo uit haar eigen café te komen. Het horloge is versierd met kersenbloesems en een roze strikje, en de tijd wordt aangegeven door een taartschep en een gebaksvorkje.


Swatch Pastry Chefs Special Dreamcake (referentie SUOZ173) - klik aan voor een grote afbeelding


Ook de speciale verpakking van de tot 5.678 stuks gelimiteerde editie (? 120,-) ziet er uit als een van Sara?s taarten: een en al zoetigheid!


Swatch Lekker (SUOP102), Sprinkled (SUOW705) en Sweet Explosion (SUOW707) - klik aan voor een grotere afbeelding


De prints van de Swatch Lekker (SUOP102), Sprinkled (SUOW705) en Sweet Explosion (SUOW707) met Engelse drop, hagelslag en macarons (? 55,-) zijn al net zo onweerstaanbaar en pas op voor de Caramellissima (LP135, ? 45,-), want de pastelkleurige snoep schakels van de wikkelband zien er zo verleidelijk uit dat het wel echt zou kunnen zijn?


Swatch Caramellissima (LP135)


De Swatch Pastry Chefs collectie is nu verkrijgbaar in de winkels en online op Shop.Swatch.com. Kijk op Horloge.info/Swatch voor meer nieuws over Swatch.