Ook voor 21012 komt Sinn (Spezialuhren zu Frankfurt am Main) weer met hun razend populaire horlogekalender. De kalender is onder horlogeliefhebbers haast net zo populair als de Pirelli kalender onder ?autoliefhebbers? en is daarom maar korte tijd verkrijgbaar. Net zo traditioneel is dat Sinn er weer een naar de redactie van Horloge.info heeft gestuurd om te verloten onder de Belgische en Nederlandse liefhebbers van het merk!

De kalender bestaat uit 12 grote foto?s van Sinn horloges, die op buitengewone wijze worden gepresenteerd boven de dagen van de verschillende maanden. De hoogwaardige kalender heeft een forse afmeting van 48 bij 59 cm en telt totaal 14 pagina?s: per maand één pagina, een voorblad en een calendarium in het Duits en Engels. De kalender is voor 38 euro (exclusief verzendkosten) online bij Sinn te bestellen. Zie voor de bestelmogelijkheid de website van Sinn: Sinn.de.


Horloge.info heeft net als in de drie voorgaande jaren een exemplaar van deze prachtige kalender gekregen, ter verloting onder onze lezers. Wilt u in aanmerking komen om dit exemplaar te winnen, stuurt u dan een email naar info@horloge.info met als onderwerp “Sinn Kalender 2012” en als inhoud het antwoord op de volgende vraag:


Welk horloge van Sinn staat er afgebeeld op de foto bij dit artikel (tevens de voorkant van de kalender)?


Vergeet niet in uw email ook uw naam en adresgegevens te vermelden. Uw n.a.w. gegevens zullen na de verloting worden weggegooid en niet aan derden worden verstrekt. Wij zullen op 3 januari 2012 uit de juiste inzenders (door middel van loting) een winnaar trekken. Mocht u op 4 januari dus nog niets van ons  hebben gehoord, kunt u de kalender alsnog (tegen betaling) via Sinn bestellen.


Volg Horloge.info ook op Twitter (Twitter.com/Horloge_info) voor ons laatste nieuws en andere akties.