Offshore Limited is in Nederland nog onbekend. Maar als het aan het Franse merk ligt, komt daar snel verandering in. Het merk kenmerkt zich door de extreme, technische en gedurfde designs, die buitengewoon opvallend zijn door het gebruik van ruimte. Letterlijk; de horloges zijn over het algemeen buitengewoon breed en hoog.

Offshore Limited heeft daarnaast een sterke band met de autoracesport, onder andere door de sponsoring van Yvan Muller ? drievoudige en huidig wereldkampioen van de FIA WTCC toerwagen kampioenschappen. Niet voor niets dus, dat het merk collecties heeft als de ?Cockpit? en ?Z Drive?.
De Z Drive is een collectie chronografen met stalen kasten, die van links naar rechts 48,5 millimeter breed zijn. De gelaagdheid van de wijzerplaat en kast ? die met een schroef op elke hoek een zeer stoer karakter heeft ? geeft het horloge optisch nog meer diepte dan het (met een hoogte van 13 millimeter) al heeft.

Offshore Limited CockpitDe Cockpit is een horloge dat is opgedragen aan Yvan Muller. Voor die-hard fans is er een Limited Edition voor de wereldkampioen, maar er zijn ook ?gewone? uitvoering. Gewoon in zoverre, dat het horloge 50 millimeter breed is, 15 millimeter hoog en door de twee applicaties op de stalen kast misschien nog wel meer weg heeft van cyborg, dan van een cockpit. Een perfect voorbeeld van het extreme design dat Offshore Limited voorstaat dus.

De Offshore Limited Z Drive en Cockpit horloges zijn voorzien van mineraal glas, een rubberen band en een quartz uurwerk. Ze kosten tussen de ? 299,- en ? 369,-. Kijk op Offshore-Limited.fr voor meer informatie over het merk.