Ook voor 2010 geeft ?Sinn Spezialuhren zu Frankfurt am Main" de inmiddels traditionele horlogekalender uit. De kalender was de afgelopen jaren een groot succes onder liefhebbers van het Duitse horlogemerk en daarom niet lang verkrijgbaar.

De kalender bestaat uit 12 foto?s waarop Sinn horloges op buitengewone wijze gepresenteerd worden. De hoogwaardige kalender heeft een afmeting van 48 bij 59 cm en telt totaal 14 pagina?s: per maand één pagina, een voorblad en een calendarium in het Duits en Engels. De kalender is voor 38 euro (exclusief verzendkosten) online bij Sinn te bestellen en zal begin december worden geleverd. Zie voor de bestelmogelijkheid de website van Sinn.


Horloge.info heeft van Sinn (net als vorig jaar) een exemplaar van deze prachtige kalender gekregen, ter verloting onder de lezers. Wilt u in aanmerking komen dit exemplaar te winnen, stuurt u dan een email naar info@horloge.info met als onderwerp “Sinn Kalender 2010” en als inhoud het antwoord op de volgende vraag:


Welk horloge van Sinn staat er afgebeeld op de foto bij dit artikel?


Vergeet niet in uw email ook uw naam en adresgegevens te vermelden. Uw n.a.w. gegevens zullen na de verloting worden weggegooid en niet aan derden worden verstrekt.


Wij zullen in de eerste week van december uit de juiste inzenders (door middel van loting) een winnaar trekken. Mocht u op 7 december nog niets van ons hebben gehoord kunt u de kalender alsnog via Sinn (tegen betaling) bestellen.