Voor vrouwen die niet in de kudde lopen maar liever zelf het voortouw nemen: voor hen creëerde Ulysse Nardin de Lady Diver; een tijdloos dameshorloge; sportief en stijlvol, bovendien mechanisch én geschikt om de diepten onder het wateroppervlak moeiteloos te verkennen.

De zomer zucht haar geuren, kleuren en smaken stilaan over ons heen; Ulysse Nardin speelt daar graag op in met de nieuwste creatie Lady Diver. Met 165 jaar ervaring op het speelterrein van de horlogemakelij, mag een dame gerust zijn van kwalitatieve schoonheid rond haar pols. Met het oog op zwoele zomeravonden in gezelschap van vrienden en geliefden, ziet Ulysse Nardin de tijdaflezing rond een damespols verschijnen in frisse kleuren als felgeel, diep rood, zacht lavendelpaars en babyblauw.


De vormgeving en kleurkeuze zijn perfect afgestemd op een dag van sportiviteit en frisheid, echter bij het vallen van de avond maken de afwerking met wel 40 diamanten (0.77 karaat) én 12 exemplaren van deze schitterende stenen op de lunet zelf van dit duikhorloge ook een subliem accessoire geschikt voor iedere gelegenheid. Na een dag in, op of rond het water ? geen probleem, de lady Diver kan een diepte van 100m aan ? lonken het cocktailuur of diner op een terras in de schemering, terwijl de draagster de tijd niet uit het oog kan (en zal) verliezen dankzij het mechanische uurwerk kaliber UN-810, zichtbaar aan de onderzijde van het horloge. Zowel boven- als onderzijde zijn met saffierglas afgewerkt, waardoor een krasvrije zichtbaarheid  gewaarborgd is.


klik aan voor een grote afbeelding van de Lady Diver van Ulysse Nardin


De kast van 40mm in doorsnee benadrukt Ulysse Nardin?s Lady Diver?s sportieve karakter zonder te groot te ogen rond een ranke vrouwenpols. Verkrijgbaar in zowel staal als roze goud met variaties op de wijzerplaten en al dan niet met diamanten bezet, zijn deze handgemaakte dameshorloges een product dat de tand des tijds ongetwijfeld zal doorstaan. Duikpak of cocktailjurk; Ulysse Nardin?s Lady Diver past zich moeiteloos aan beiden aan. Schitteren zal de trotse eigenares van dit nieuwe zomerse horloge in ieder geval.


De Ulysse Nardin Lady Diver in staal kost ? 9.000,- en de gouden uitvoering ? 20.900,-. Kijk voor meer informatie en nieuws over Ulysse Nardin op Horloge.info/Ulysse-Nardin of www.ulysse-nardin.com.


Tekst © voor Horloge.info door Mylène Koppyn