TW Steel is een samenwerking aangegaan met het onconventionele lifestyle jewelry merk NightRider. Het Amerikaanse sieradenmerk met een hoog ?lowrider? gehalte, staat bekend om haar gewaagde ontwerpstijl en heeft dat ook toegepast op de horlogelijn: onder het zilveren adelaars schild prijkt de tekst ?Freedom or Death?!

Met de Canteen Style horloges van het Nederlandse horlogemerk TW Steel als basis, heeft NightRider een bijpassend adelaars schild ontworpen. Dit handgemaakte symbool bestaat uit een 1 millimeter dikke plak 925-zilver, die is geplaatst op een gehamerde wijzerplaat. Omgeven door zwevende indexen die als de punten van zwaarden naar het centrum wijzen, heeft de collectie een zeer stoere uitstraling.


TW Steel NightRider Collection - klik aan voor een grote afbeelding


De metalen eindstukken op de band vormen de verbinding tussen de stalen kast en de lederen horlogeband. De ambachtelijke kwaliteit van deze serie wordt nog eens extra onderstreept door het toegepaste Zwitsers quartz uurwerk. De NightRider Collection bestaat uit een stalen, een zwart PVD gecoat stalen en een donker titanium PVD gecoat stalen model, verkrijgbaar met een diameter van 45 en 50 mm. De 10 ATM (100 meter) waterdichte horloges kosten tussen de ? 499,- en ? 599,-.


TW Steel NightRider Collection - klik aan voor een grote afbeelding


Kijk op Horloge.info/TW-Steel voor meer nieuws en bezoek TWSteel.com en NightRiderjewelry.com voor meer informatie over de merken.