Het beroemde Nederlandse horlogemerk TW Steel (The Watch in Steel) heeft de Canteen Style serie uitgebreid met 6 horloges in modieuze kleuren, onder de naam ?Canteen Fashion Editions?. Het fashion element zit hem in de manier waarop de kleuren zijn verwerkt in deze verrassend nieuwe serie.

Het is voor de eerste keer dat TW Steel een serie horloges lanceert die qua kleurstelling duidelijk gericht zijn op een jaargetijde. De zomerse Canteen Fashion Editions hebben fel gekleurde rubberen horlogebanden met matchende wijzerplaten. En de kleuren komen deels terug in de wijzers, waardoor de lichtgevende delen boven de wijzerplaat lijken te zweven en samen met de opgelegde cijfers en indexen sterk contrasteren tegen de wijzerplaat.

De Canteen Fashion Editions zijn beschikbaar in donkerblauw (TW500), groen (TW505), rood (TW510), paars (TW515), geel (TW520) en turqoise (TW525). De geborsteld stalen kasten meten 45 millimeter en zijn waterdicht tot een druk van 10 BAR (100 meter). Met een prijskaartje van ? 199,- zal de opvallende serie deze zomer ongetwijfeld hoge ogen gaan gooien. Kijk op Horloge.info/TW-Steel en TWSteel.com voor meer nieuws en informatie.

klik aan voor een grote afbeelding van de TW Steel Canteen Fashion Editions