Het Nederlandse horlogemerk TW Steel, dat bekend staat om hun oversized horloges, komt in actie in de strijd tegen kanker: deze zomer brengt het voor ?Fight Cancer? ? het actielabel van KWF Kankerbestrijding voor jongvolwassenen ? een speciaal ?Love life? horloge uit.

De TW Steel Love Life lijkt in eerste instantie een trendy uitbreiding van de dit voorjaar gelanceerde Canteen Fashion Editions collectie. Maar het opschrift Love Life op de wijzerplaat wijst op een heel ander doel: een goed doel. Van elk verkocht Love Life horloge (? 199,-) gaat namelijk maar liefst vijftig euro naar Fight Cancer. Fight Cancer kan daarmee wetenschappelijk kankeronderzoek, voorlichting en patiëntenondersteuning betalen.


Eén op de drie Nederlanders krijgt kanker. Op dit moment is 61% van alle patiënten na vijf jaar echter kankervrij. Alleen via onderzoek kan kanker verder teruggedrongen worden en is de ziekte hopelijk onder controle te brengen. Daar is veel geld voor nodig en Fight Cancer is dan ook heel blij met dit geweldige initiatief van TW Steel, om op deze manier te helpen geld in te zamelen.


TW Steel ?Love Life?


De TW Steel Love Life is verkijgbaar bij officiële TW Steel dealers. Het horloge meet 45 millimter in diameter en heeft een wijzerplaat en silicone rubberen band in de blauwe kleur van het Fight Cancer logo. Kijk op TWSteel.com voor meer nieuws en informatie.