Nautica bestaat dit jaar 30 jaar. Ter ere van deze mijlpaal lanceert de horlogetak ? Nautica Watches ? de nieuwe NMX 650 Tide: een horloge dat getijde functies bezit. De NMX 650 Tide is gemaakt voor de geoefende zeiler en surfer en is daarnaast een stijlvol horloge dat perfect staat bij een casual outfit.

Met indicatoren voor de getijcyclus, getij-amplitude en de maanstanden, heeft Nautica voor haar verjaardag echt een speciaal horloge ontwikkeld. De NMX 650 Tide past dan ook perfect binnen de NMX collectie van het merk, waarin zich meerdere horloges bevinden die een speciale functie of een bijzonder design hebben. De NMX 650 Tide heeft een 50 millimeter brede stalen kast, die IP zwart gecoat is, heeft een marineblauwe wijzerplaat en bijpassende, voorgevormde draaibare aluminium lunet en drukkers en een geschroefde kroon.


Nautica NMX 650 Tide


De zwarte siliconen band is extra flexibel, zodat deze ook makkelijk over zeilkleding of een wetsuit gedragen kan worden en het horloge is waterdicht tot 100 meter (er kan dus rustig mee gezwommen worden). De prijs van de Nautica NMX 650 Tide komt op ?399,-.,Kijk op Horloge.info/Nautica-Watches en Nauticawatches.com voor meer nieuws en informatie.