Top 15 – Nr. 14 Casio EQB-500 horloge

Nummer 14 in onze jaarlijkse Horloge.info Top 15 is voor het Japanse Casio. Met de EQB-500 introduceerde het merk een horloge dat zowel zakelijke als privéreizigers tot dienst is. Het artikel dat op 22 oktober 2014 werd gepost werd zeer gewaardeerd. Het tijdperk van de smartwatch is ook voor Casio nu definitief realiteit, het horloge werkt namelijk samen met een app.

CASIO EQB-500 VOOR REIZIGERS

Wie regelmatig op reis is, voor werk of privé, zal veel plezier hebben van de nieuwe EQB-500 van Casio. De EQB-500 laadt namelijk op via lichtenergie en past zich automatisch aan op de lokale tijd, waar ter wereld je ook bent, dankzij een directe verbinding met de smartphone via Bluetooth Smart-technologie.

Casio EQB-500DC-1AER

De EQB-500 maakt deel uit van de intelligente EDIFICE-serie. Het 48 mm. grote edelstalen horloge heeft krasvast mineraalglas en is waterbestendig tot 10 bar. Zwemmen en snorkelen is dus prima mogelijk.

Casio EQB-500D-1AERVia de Casio Watch+-app stel je eenvoudig de tijd in voor driehonderd wereldwijde steden, wat handig is als je iemand wilt bellen aan de andere kant van de aardbol. Het horloge geeft de tijd in twee verschillende steden tegelijkertijd weer, maar is ook in staat om te schakelen tussen beide weergaven. Verder heeft het een smartphonealarm voor als je je telefoon kwijt bent.

EQB-500RBK-1AERHet EDIFICE EQB-500-horloge is in zwarte en zilveren uitvoering verkrijgbaar. De verkoopadviesprijs van de zilveren uitvoering bedraagt €299,- en van de zwarte uitvoering €399,-. Er is ook een exclusieve versie van de EQB-500: de limited Infiniti Red Bull Racing-edition met een zwarte behuizing en goudkleurige wijzers. Deze heeft een verkoopadviesprijs van €569,-.

Kijk op Casio.com voor meer informatie en verkooppunten.