Tissot presenteert met de T-Tempo een volledig nieuw horloge-model, dat vintage invloeden combineert met moderne afwerking en innovatieve details. De naam van het horloge komt van het Italiaanse woord voor tijd en zinspeelt bovendien op de Tissot T-Touch modellen, waarop de vorm van de bandaanzet is geïnspireerd. Er zijn vier verschillende uitvoeringen, elk met geheel onderscheidende karakteristieken, en komt zo tegemoet aan de verschillende smaken en voorkeuren, vandaag en in de toekomst.

De vorm van de bandaanzet, de grote wijzers, opgelegde uren-indicatoren en een stalen band met symmetrische schakels zijn kenmerkende tijdloze elementen van de Tissot T-Tempo. De afmeting van de stalen kast is met bijna 38 millimeter een duidelijke verwijzing naar de afmetingen van horloges van weleer en tegelijkertijd een duidelijk statement dat kleiner weer in de mode is. Er zijn twee geheel stalen modellen met een zwarte of zilverkleurige wijzerplaat en een contrasterend bicolor duo met opvallende PVD-gouden elementen, eveneens met een zwarte of zilverkleurige wijzerplaat. Het mechanische karakter van de T-Tempo wordt benadrukt door een glazen zichtbodem, die zicht biedt op het ijverige Zwitserse kwaliteitsuurwerk, en een makkelijk afleesbare datum op de 3-uur positie.


 Tissot T-Tempo Bicolor met zilverkleurige wijzerplaat


De afwijkende vorm van de aanzet van de stalen band voorziet het geheel van een moderne signature, eindigend in een veilige, eveneens metalen vouwsluiting. Met het oog op zowel het hoge tempo van moderne levensstijlen, als de toekomstige dragers, is het horloge waterbestendig tot 100 meter en voorzien van krasvrij saffier glas. De Tissot T-Tempo Gent Automatic is voor ? 565,- in staal en ? 630,- in bicolor verkrijgbaar bij officiële verkooppunten van Tissot. Zie voor meer nieuws en informatie Horloge.info/Tissot en www.tissot.ch.