De Tissot Seastar 1000 horloges zijn sinds het ontstaan van de collectie al een zeer geslaagde fusie van stijl en prestatie, zonder een van beide te verwaarlozen. Duiksport is zowel de inspiratie van het uiterlijk als de functies van deze horloges, waardoor ze hun werk feilloos blijven doen, ook onder water tot een diepte van 300 meter. Een waterdicht bewijs dus, dat passie voor watersport en een voorkeur voor automatische horloges prima samengaat.

De nieuwe familie Seastar 1000 horloges bestaat uit stoere automatische chronografen, uitgerust met het revolutionaire ETA C01.211 uurwerk, en elegante driewijzer modellen met automatische Zwitserse uurwerken. Hightech horloge-expertise en moderne materialen zorgen voor een ideale uitrusting van de Tissot Seastar 1000, goed voor plezier en avontuur in het water en op het land. Het duikthema is voortdurend aanwezig in elementen zoals de eenzijdig draaibare duikring, een band met duikgesp en ?extensie plus Super-LumiNova® wijzers en indexeringen. Alle modellen zijn bovendien voorzien van een heliumventiel, die werkt volgens het principe van een duikklok.


De chronograafversies hebben een 48 millimeter brede kast die niet alleen als modestatement dienst doet, maar vooral om de afleesbaarheid onder verschillende omstandigheden te vergroten ? in water en op land. In totaal zijn er tien verschillende modellen, gericht op een breed spectrum aan voorkeuren. Zo is er keuze uit een stalen kast met of zonder zwarte of de volledig nieuwe, op de oceaan geïnspireerde blauwe PVD coating; zijn er zwart-witte, blauwe of oranje wijzerplaten en is er een ruime keuze uit metalen of rubberen banden.


Tissot Seastar 1000 chronograaf


De horloges worden tijdens Baselworld (eind maart) gepresenteerd en zullen daarna beschikbaar zijn. Zie voor meer informatie en nieuws over het merk Tissot Horloge.info/Tissot of www.tissot.ch.