Vorige maand publiceerde we al een artikel over de ontdekking van de Swatch New Gent Lacquered horloges: een fris gekleurde collectie grotere Swatches met een erg leuk opengewerkt design. Omdat onze bronnen nog niet over alle info beschikten en Horloge.info die nu van Swatch aangevuld heeft gekregen, én de horloges in Nederland zijn aangekomen, berichten we graag nog eens!

De Swatch New Gent Lacquered bestaat uit een collectie van 10 fris gekleurde horloges, waarvan de wijzerplaat in het midden open is. Hierdoor zijn de mechanishe delen van het quartz uurwerk mooi in actie te zien. Bruggen en raderen zijn voor de gelegenheid voorzien van verschillende kleuren ? iets wat Swatch ook al eens deed met de Gent Jelly Piano uit 1999.


De vrolijke nieuwe Swatch horloges luiden ?Lacquer? vroeg het voorjaar in met een selectie van de beste anti-crisis modekleuren, waarmee iedere pols met een horloge uit deze collectie in het middelpunt van de belangstelling zal staan.


de Swatch New Gent Lacquered collectie


De Swatch New Gent horloges meten 41 millimeter breed en hebben standaard een prettig flexibele silicone rubberen horlogeband. De tien nieuwe horloges (vlnr, vbnb) dragen de namen Yellow Lacquered (SUOJ100), Red Lacquered (SUOR101), Blue-Grey Lacquered (SUON102), White Lacquered (SUOW100), Black Lacquered (SUOB101), Indigo Lacquered (SUON101), Purple Lacquered (SUOV100), Pink Lacquered (SUOP100) en Green Lacquered (SUOG103). Bovenaan het bericht staat de Orange Lacquered (SUOO100).


De horloges zijn al in de Swatch Stores en op Schiphol verkrijgbaar en worden op dit moment uitgeleverd aan de juweliers. De Swatch New Gent Lacquered kost ? 56,-. Kijk op Horloge.info/Swatch voor meer nieuws en informatie over het merk of bezoek Swatch.nl.