De vorig jaar door Swatch gepresenteerde New Gent collectie ? een collectie geënt op de Swatch Gent horloges waar het merk in 1983 beroemd door werd, maar dan een stuk groter ? is er nu in een derde serie met voor de herfst perfecte kleuren. De New Gent Fall 2011 horloges zijn er in paars, ivoor en lichtblauw als pasteltint en in koningsblauw en diep donkergroen met opvallende indexeringen.

De Swatch New Gent collectie is 7 millimeter breder dan de ?oude bekende? Swatch Gent en is daarmee beter draagbaar voor mannen, sinds grotere horloges de trend zijn. Maar ook vrouwen dragen (in het geval van horloges) graag een maatje groter en om dat te onderstrepen zijn drie van de vijf nieuwe New Gents er in eerder wat vrouwelijker tinten. Om er helemaal geen misverstand over te laten bestaan is er gelijk een serie armbanden (bangles) uitgebracht, gemaakt van kunsthars, om de horloges te matchen bij elke outfit.


klik aan voor een grotere afbeelding van de Swatch New Gent Fall 2011 collectie


De Swatch New Gent horloges hebben een prettig soepele silicone rubberen band en kosten ? 50,-. De bijpassende bangles zijn ? 20,-. Zie voor meer informatie en nieuws over Swatch Horloge.info/Swatch en Swatch.nl.