Anonimo heeft een nieuw model aan de collectie toegevoegd, gemaakt van maritiem brons: de Aeronauta. Het stoere horloge toont (naast de tijd en datum) verschillende tijdzones en is ? ook dankzij de stevigheid en de veelzijdige verschijning ? geschikt voor elke omstandigheid. Het perfecte horloge voor piloten, frequente vliegers en (zaken)mensen die contact onderhouden met mensen in de hele wereld.

Anonimo begon in 2006 maritiem brons te gebruiken voor de horlogekasten. Dit materiaal verwijst meteen naar de wereld van de scheepvaart, waar Anonimo historisch mee verbonden is. De horloges van Anonimo worden vervaardigd door dezelfde horlogekastbouwers die vroeger horloges maakten voor de Italiaanse marine. De Aeronauta vond inspiratie in een eerder model uit de Dino Zei collectie: de Argonauta. De Dino Zei collectie combineert de visie van Anonimo met de expertise van ingenieur Dino Zei, die wereldwijd faam geniet voor zijn leiderschap in de moderne geschiedenis van de Florentijnse horloge-manufactuur.


Anonimo Dino Zei Aeronauta wordt gemaakt in een gelimiteerde oplage van 50 genummerde horloges. Naast een kast in maritiem brons en een stalen serienummerplaatje opzij, heeft het een nieuw ontworpen wijzerplaat met een centrale 24 uurs indeling als dag- en nachtfunctie. Een roterende schijf toont belangrijke luchthavens van de overeenkomstige 24 tijdzones. Elke luchthaven wordt geïdentificeerd door haar internationale drieletter code. Zo staat er bij 1 uur bijvoorbeeld FLR, de drielettercode voor Firenze Airport. De namen van de luchthavens die overeenstemmen met de codes zijn in de achterzijde van de Aeronauta gegraveerd.


Anonimo Dino Zei Aeronauta


In de Anonimo Dino Zei Aeronauta tikt een automatisch uurwerk, op basis van de ETA 2893-1. Het horloge is waterdicht to een druk van 20 BAR (200 meter), heeft ontspiegeld saffier glas voor optimale afleesbaarheid en kost ? 5.500,-. Kijk op Horloge.info/Anonimo voor meer nieuws en informatie over het merk, of bezoek Anonimo.com.