In navolging op de vorig jaar gelanceerde New Gent, die fors groter was dan de klassieke Gents, komt het horloge- en sieradenmerk Swatch nu met de Irony Big, een grotere en andere uitvoering van de stalen driewijzerhorloges van het wereldberoemde Zwitserse merk.

De nieuwe Irony Big collectie weerspiegelt de klassieke Irony elegantie, maar in een moderne en verfrissend nieuwe stijl en in grotere dimensie: 43 millimeter. De wijzerplaten en wijzers van de vijf nieuwe modellen zijn opvallend opgemaakt, met een datumvenster op 6 uur en verstreken dagen tussen de 5 en 4 uur en een geheel nieuw bedachte secondewijzer. Alle horloges komen aan een lederen band met dubbele lussen en een stalen gesp en zijn stuk voor stuk gemodelleerd naar een bepaalde stemming:


klik aan voor een grote afbeelding van de Irony Big collectie


Van links naar rechts: YTS400 ? in a Classic Mode, YTS401 ? in a Joyful Mode, YTB400 ? in a Stately Mode, YTS402 ? in a Vibrant Mode en YTG400 ? in a Warm Mode (ook op de bovenste foto).


De Swatch Irony Big horloges kosten tussen de ? 108,- en ? 122,- en zijn vanaf nu verkrijgbaar. Zie voor meer nieuws en informatie over Swatch Horloge.info/Swatch en www.swatch.nl.