Raymond Weil presenteert tijdens de aankomende Baselworld beurs (24 t/m 31 maart) een uitbreiding van de Maestro-collectie. De nieuwe Maestro Moon Phase beschikt, zoals elke Maestro, over een mechanisch uurwerk met automatisch opwindmechanisme, maar het is voor het eerst in de geschiedenis dat Raymond Weil een maanfase complicatie aan een mechanisch horloge heeft toegevoegd.

De Maestro Moon Phase is een waardige representant van de lijn die zich kenmerkt door een eigenzinnig design, mechanisch vakmanschap en een hoog afwerkingsniveau. De maanfase met de ?Royal blue? achtergrond steekt fraai af tegen de zwarte diepte van de wijzerplaat en vormt zo een echte blikvanger. Ook de witte wijzers en Romeinse cijfers zetten geraffineerde accenten.
Op 6 uur beschikt het horloge daarnaast nog over een datumaanduiding die, net als de maanfase, via een drukker in de kast tussen de bandaanzetten kan worden bijgesteld. Ook tussen de bandaanzetten bevind zich de zwartlederen band die het fraaie ontwerp een extra luxueuze ?touch? verleent.


De diameter van gepolijst stalen kast bedraagt 39,5 millimeter en omhult het automatische uurwerk met een gangreserve van 38 uur. Op de kast zit saffier glas. De Raymond Weil Maestro Moon Phase beleeft zijn debuut tijdens Basel World 2011 (24 t/m 31 maart) en zal daarna in de winkels verkrijgbaar zijn. Voor verkoopadressen zie www.raymond-weil.com of bel Martinshof: 088 ? 655 04 55.