Begin vorig jaar introduceerde MeisterSinger het zeer slanke en fraai vormgegeven model Pangaea, waarvan de naam ontleent was aan het vroegere oercontinent. Het is een verwijzing naar de nieuwe slogan van MeisterSinger: ?Die Ur Uhr?. Met de invoering van een automatische versie vergroot MeisterSinger het succes van het horloge.

Met de stalen kast van 40 millimeter en een hoogte van slechts 9,4 millimeter is de Pangaea Automatik ? net als de met de hand op te winden versie ? met recht een zeer chique horloge. Maar wel één met alle kenmerken waar MeisterSinger om bekend: de eenvoudige, maar stilistisch perfect harmonieuze wijzerplaat, de naaldwijzer en het gebogen saffierglas. De tijd wordt, zoals gebruikelijk, aangegeven door slechts 1 wijzer, waarbij elk streepje op de wijzerplaat voor 5 minuten staat. De drager van de Pangaea kan dus comfortabel de tijd voor een moment vergeten om zo aandacht te hebben voor de werkelijk belangrijke dingen in het leven.


De Automatische MeisterSinger Pangaea heeft een ETA kaliber 2892-2 uurwerk dat door een fraaie zichtbodem te zien is. Het horloge is verkrijgbaar met een witte, crème en antracietgrijze (met zonnestraalmotief) wijzerplaat en heeft een winkelverkoopprijs van ? 1.490,-. Voor verkooppunten zie rechts bovenaan dit artikel of kijk op www.timecompany.nl. Voor meer informatie over MeisterSinger zie www.meistersinger.de en Horloge.info/MeisterSinger.