Terwijl we hier nog midden in de zomer zitten, is Swatch vanzelfsprekend al bezig met het najaar. Het grootste Zwitserse horlogebedrijf introduceert daarom een nieuwe collectie Irony Chrono horloges, die een maatje groter is dan de eerdere collecties: 43 millimeter tegen 40 millimeter. De nieuwe collectie bestaat uit negen modellen, waarvan er twee de blikvangers zijn.

Centraal in de nieuwe Irony Chrono collectie staan de ?Blackie? (referentie YVS401G, foto boven) en de ?Silverish? (YVS405G foto onder) ? twee krachtige modellen die hun prestatiedrang op een stijlvolle manier weergeven. De horloges zijn voorzien van een chronograaf waarmee tijden van 1/10 van een seconde tot 60 minuten kunnen worden geklokt en hebben een in de bezel ingegraveerde tachymeterschaal waarmee ook snelheden kunnen worden gemeten. De zwarte en zilveren wijzerplaten hebben een klassiek symmetrische indeling met subwijzerplaten die doen denken aan het dashboard van een auto. Aan de horloges komt een stalen mesh-horlogeband.

Swatch Silverish YVS405G

Naast deze twee modellen zijn er zeven andere varianten, die door meer contrast ook meer in het oog zullen springen. Deze horloges zijn voorzien van een lederen, nylon of stalen band en hebben allen dezelfde 43 millimeter brede stalen kast. De Irony Chrono collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel en kost tussen de ? 130,- en ? 150,-. Kijk op Horloge.info/Swatch en Swatch.nl voor meer nieuws en informatie.