Voor het tiende jaar op rij komt het Duitse horlogemerk MeisterSinger meteen Limited Edition, speciaal voor de Nederlandse markt. Deze ?NL Limited? is alleen in Nederland verkrijgbaar bij officiële MeisterSinger dealers, wat de horloges juist een internationale aantrekkingskracht geeft: naar de MeisterSinger NL Limited wordt ieder jaar wereldwijd reikhalzend uitgekeken.

De NL Limited voor 2013 is voor het eerst gebaseerd op de Perigraph, een éénwijzerhorloge van MeisterSinger met een datumaanduiding die geheel en ononderbroken te zien is onder de wijzerplaat. Omdat de hele datumschijf te zien is ? een voor MeisterSinger unieke vinding ? en door het contrast tussen de zwarte kast, de koperkleurige wijzerplaat en de zwarte datumschijf, krijgt het horloge een bijzondere diepte.


De MeisterSinger NL Limited 2013 heeft een diameter van 43 millimeter, heeft de kroon (zoals gebruikelijk bij de NL Limited) aan de linkerkant en heeft saffier glas. Het uurwerk, een automatische Sellita SW-200, is te zien door de zichtbodem. Het horloge wordt gemaakt in een oplage van 113 stuks en kost ? 1.598,-.Kijk op Horloge.info/MeisterSinger voor verkooppunten en meer nieuws en bezoek MeisterSinger.de.