Swatch horloge Lucinfesta zet feestdagen in het licht

Nu kerst en Oud en Nieuw alweer bijna voor de deur staan, lanceert Swatch als season special de Lucinfesta. Geïnspireerd door sfeervol verlichte straten, vliegende rendieren, koude heldere winternachten en de gezelligheid rondom knusse haardvuren en fonkelende kerstbomen hebben de horlogemakers in Zwitserland een horloge ontworpen ter ere van het kerstseizoen, het seizoen van het licht.

Swatch quatzhorloge Lucinfesta

De wijzerplaat van het Lucinfesta quartz horloge is uitgevoerd in de vorm van een gladde, goudkleurige spiegel waarin 12 goudkleurige sterren de uren aanduiden. En wanneer het aftellen naar 2016 dan is begonnen, de kurken knallen en het nieuwe jaar wordt ingeluid, is dit horloge alvast helemaal in stijl. Voor de band lieten de ontwerpers zich inspireren door de kleurenexplosie van een vuurwerkshow. De symbolen die zo typisch zijn voor de laatste maanden van het jaar, zoals een kerstboom, sneeuwkristallen en sprankelende vonkjes, zijn in een kleurrijk stippatroon afgebeeld op de kunststof band.

Swatch quartzhorloge Lucinfesta

Het speciale kersthorloge verschijnt in een wereldwijde gelimiteerde oplage van 8.888 stuks. De ontvanger of schenker van de Swatch Lucinfesta krijgt er een feestelijke cadeauverpakking, in Lucinfesta kleuren, bij. Prijs € 105

Meer infomatie: Swatch.nl