In Hollywood werden afgelopen zaterdag ? één dag voor de Oscars ? de Spirit Awards ? of ?Indies? ? uitgereikt. De Spirit Awards zijn prijzen die worden vergeven voor (deelname aan) onafhankelijke films. De Spirit Awards werden voor het tweede jaar op rij gesponsord door horlogemerk Piaget.

Mickey Rourke (op de foto met Jessica Alba) was de ster van de middag toen hij zijn Indie in ontvangst kwam nemen voor beste mannelijke hoofdrol in ?the Wrestler?. Hij droeg daarbij een Piaget Polo in witgoud met diamanten. Een dag later greep hij overigens voor dezelfde rol in dezelfde categorie naast een Oscar. Anne Hatteway, genomineerd voor de Indie voor beste vrouwelijke hoofdrol, droeg oorbellen en ringen uit de witgouden en diamanten Piaget Limelight collectie. Ook Jessica Alba, Terri Hatcher, Mena Suvari, Andie MacDowell, Misty Upham en Rachelle Lefevre droegen op de rode loper sieraden van Piaget


Heather Rea met Piaget Producers AwardHorloges van Piaget, die als enkele van ?s werelds meest bijzondere te boek staan, bleken favoriet bij mannelijke acteurs die de prijsuitreiking bezochten. Presentator Aaron Eckhart, ?Mad Men? ster Jon Hamm, ?30 Rock? Alec Baldwin en Anthony Mackie, die de hoofdrol speelt in ?The Hurt Locker?, droegen o.a. de nieuwe Piaget Polo FortyFive horloges.


Een hoogtepunt van de feestelijke middag was de uitreiking van de Piaget Producers Award, die door Andie MacDowell en Thomas Hayden Church overhandigd werd aan Heather Rae ? ook zij droeg Piaget ? voor haar buitengewone productie van de film ?Frozen River?.


Na de ceremonie verwelkomde Piaget CEO Phillip Leopold-Metzger zijn gasten in de Piaget lounge voor een glas champagne en een blik op de nieuwste creaties van de juwelen- en horlogemaker.