In een van zijn grootste hits zingt Bob Dylan "The Times They Are A-Changin?, maar de grote man zelf is nog altijd dezelfde. In de jaren zestig kreeg hij bekendheid als de onofficiële stem van de tegencultuur en groeide hij uit tot een van de invloedrijkste en succesvolste artiesten ooit. Als internationale ster in de wereld van folk- en rockmuziek zong hij zich met zijn kenmerkende stemgeluid en poëtische teksten een weg naar het hart van een hele generatie. Hij is simpel gezegd een multi-getalenteerde, levende legende: singer-songwriter, dichter, muzikant, schrijver en schilder.

Als eerbetoon aan Bob Dylan heeft Oris een speciale editie van het Rectangular model gecreëerd, beperkt tot slechts 3000 stuks wereldwijd. De horloges met roestvrijstalen kast dragen Bob Dylan?s handtekening op de wijzerplaat die is voorzien van een verfijnd golfpatroon. Zijn portret is afgebeeld op de achterkant van de kast, samen met het Limited Edition nummer van het horloge. Een klein glazen venster biedt een kijkje in het complexe mechanische uurwerk met de beroemde rode Oris-rotor.


de Oris Rectangular ?Bob Dylan?Bob Dylan heeft op meer terreinen geëxperimenteerd dan welke andere artiest ook, maar hij is altijd weer teruggekeerd naar zijn muzikale roots. Het ontwerp van dit horloge weerspiegelt dit in het gebruik van gladde moderne proporties waardoor het eerder stijlvol aandoet dan modieus. Deze exclusieve Oris Limited Edition zit verpakt in een speciale box met een Hohner Marine Band mondharmonica ? het instrument waar Dylan misschien wel het bekendst om is.


Op 10, 11 en 12 april 2009 komt de zanger overigens naar Nederland voor optredens in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Een goede gelegenheid de Oris Rectangular ?Bob Dylan? te dragen!