SIHH 2016: Parmigiani Fleurier chronograaf Tonda Chronor Anniversaire

Ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum lanceert Parmigiani Fleurier zijn eerste geïntegreerde chronograaf. De Tonda Chronor Anniversaire is uitgerust met een roségouden uurwerk om het prestige van het Zwitserse horlogehuis te onderstrepen. Het uiterst gecompliceerde horloge is een eerbetoon aan de traditie van de chronograaf en weerspiegelt de ontwikkeling van Parmigiani tot een toonaangevende manufactuur.Pirmigiani-1202400_ART2

Parmigiani heeft het uurwerk voorzien van een chronograaf, split second functie en Large Date. Het kaliber PF361 is volledig in eigen huis ontwikkeld en vervaardigd. Om de betrouwbaarheid en precisie te vergroten, heeft het 5 Hertz uurwerk naast twee kolomwielen ook een verticale koppeling en een speciale brug.

Pirmigiani-1202400_ART

De Tonda Chronor Anniversaire is verkrijgbaar met een wit- of roségouden kast van 42,10 mm. Beide modellen zijn een Limited Edition van elk 25 exemplaren. De wijzerplaat, afgewerkt met ‘grand feu’ emaille, is er in wit of ‘Royal Blue’. De alligatorlederen banden worden exclusief gemaakt door Hermès.Pirimiani backcase-1202500-HA1441_DOS_ARTParmigiani Fleurier is in 1996 opgericht door Michel Parmigiani en behoort inmiddels tot de absolute top in de wereld van de Haute Horlogerie. Het horlogehuis vervaardigt volledig autonoom horloges. Alle uurwerken verenigen mechanische perfectie met een sublieme afwerking.

De prijs is nog niet vrijgegeven.
Meer informatie: Parmigiani.ch