Pulsar heeft als sponsor van het Ford Abu Dhabi World Rally Team ? dat deelneemt aan de spectaculaire FIA World Rally Championship (WRC) ? een chronograaf opgedragen aan hun twee succesvolle equipes. Het Finse equipe Mikko Hirvonen/Jarmo Lehtinen eindigde het seizoen individueel op de tweede plaats, net als het hele team in het constructeurs klassement.

Van Pulsar?s WRC chronograaf (ref. PS6029X1) straalt de autosportiviteit dan ook af. De wijzerplaat is op haast alle punten geïnspireerd op de meters in een dashboard, waarbij de retrograde 1/10 secondeteller op 12 uur de meest originele vormgeving heeft. De 44 millimeter brede, roestvrijstalen kast is met een coating van titaniumcarbide zwart gemaakt, waardoor het horloge ? in combinatie met de zwart lederen band ? een bijzonder stoer voorkomen heeft.


De 60-minuten chronograaf is waterdicht tot 100 meter en heeft Hardlex glas, dat extra krasvast is. Het quartz-horloge kost ? 165,- en is vanaf nu in de winkels verkrijgbaar. Kijk op Horloge.info/Pulsar voor meer nieuws en informatie over het merk, of bezoek Pulsarwatches.nl.