Pearly Grey, Pepper Raspberry en Metallize Havana ? dit zijn de drie nieuwe, gekleurde en verwisselbare banden voor het Linea horloge van Baume & Mercier. Als modieus alternatief voor de stalen en zwart lederen horlogeband, presenteert het Zwitserse horlogemerk een glanzend lederen band in drie stijlvolle kleuren. Door de nieuwe banden kan de populaire Linea nu nog beter aan elke outfit worden aangepast.

De topstukken uit de Linea collectie zijn horloges van 27 en 32 mm met een wijzerplaat in parelmoer, zwart of zilver. Ze zijn er in twee uitvoeringen: met een quartz uurwerk of een automatisch uurwerk met een saffierglazen kastbodem (waardoor de bewegende rotor te bewonderen is), voorzien van het Griekse Phi-symbool. Ook is er een quartz chronograaf met een lunet bezet met 42 diamanten, terwijl de schakels van de sluitingen bezet zijn met 36 diamanten, goed voor een totaal van 1,4 karaat!


de neiuwe banden voor de Baume & Mercier Linea


De nieuwe horlogebanden zijn eenvoudig te verwisselen dankzij een ingenieus en veilig systeem en zijn een mooi alternatief voor de eerdere stalen en zwart lederen band. De verwisselbare banden kosten ? 98,- per stuk. Bent u nog niet in het bezit van een Baume & Mercier Linea? Ze zijn er al vanaf ? 1.550,-. Neem voor verkooppunten contact op met Baume & Mercier Nederland via 0031 20 342 86 43 of kijk op Baume-et-Mercier.com.