Pre Baselworld: Zesde vlinder toegevoegd aan Aerowatch Butterfly collectie

Met zes vlinders omgeven door paarlemoer en diamant kondigt Aerowatch met haar nieuwste horloge binnen de Butterfly collectie een zacht en vrouwelijk voorjaar aan. In navolging van de eerder uitgebrachte luxe Butterfly collectie van Aerowatch, komt het merk met een nieuwe, gelimiteerde uitgave van het romantische dameshorloge. Met de nieuwe release heeft het Aerowatch een zesde butterfly aan de collectie toegevoegd. Het thema vlinder van de zeer vrouwelijke collectie staat volgens de makers symbool voor een continue cirkel van transformatie en jeugdigheid.

Ambiance 44960 AA05-M blanc

De stalen kast van 35 mm heeft een opvallende kroon, versiert met mauve stone, perfect passend bij de glans van de paarlemoeren wijzerplaat. Op die wijzerplaat zien we naast het ronde datumvenster op 6 uur, zes vlinders die ongestoord spelen tussen ranke takken. De wijzerplaat is zo bewerkt dat de lichtinval een zo groot mogelijk reflecterende werking heeft, waardoor het horloge elk moment een andere fonkeling laat zien. Dit effect wordt versterkt door de vlinders die elk uur geleidelijk van kleur veranderen. Op 12 uur is een diamant van 0.009 caraat in de wijzerplaat verwerkt. De overige indexen bestaan uit stippen rhodium. Uit hetzelfde materiaal zijn de contouren van de vlinders en de centraal geplaatste wijzers vormgegeven.Aerowatch butterfly

De Aerowatch 1942 Butterfly (Ref. A 44960 AA05) is een quartz horloge (11 1/2 Ronda 515 24 D), en komt in een gelimiteerde oplage van 888 stuks. Bij een dergelijk romantisch horloge past een roze lederen band, maar optioneel kan gekozen worden voor een stalen exemplaar. Het luxe dameshorloge is spatwaterbestendig.

Prijs op aanvraag.
Meer informatie: Aerowatch.com