Puma is een sport- en modemerk met veel interesses. Zo zijn ze gedurende het huidige WK voetbal shirtsponsor is van veel Afrikaanse elftallen. De poema op de kleurrijke shirts springt met enige regelmaat van het scherm haast de woonkamer in. Nu het aantal Afrikaanse landen in het toernooi gedecimeerd is, is het tijd de nieuwe collectie van Puma aan u te presenteren waarvoor de inspiratie gevonden werd in de motorsport.

De speelse, positieve ontwerpen van de nieuwe Injection modellen (voor hem en haar) zijn pure modeobjecten, sportychic, lichtgewicht door het gebruik van plastic, glimmend en comfortabel om te dragen. Daarnaast kunnen de horloges tegen een stootje en biedt de collectie eindeloos veel mogelijkheden voor een coole, gedurfde look.
Dames Race Injection - Translucent Purple: ? 65,-Voor de dames zijn er aantrekkelijke modellen in hippe popkleuren als roze en paars en zorgen sprankelende stenen voor de finishing touch. De mannen kunnen kiezen uit transparante en gele uitvoeringen of voor donker getinte exemplaren.


Prijstechnisch zijn ze ook sportychic: ? 60,- tot ? 85,-. Puma heeft trouwens ook een echte voetbalcollectie, zie daarvoor www.puma-time.com ? waar u ook verkoopinformatie voor België kunt vinden. Voor verkoopinformatie in Nederland kunt u contact opnemen met Orfac: www.orfac.nl.